Rawesome Beyond Meat Burger
Prep time: 5-7 minutes
Cooking time: 10-12 minutes
Servings: 1
Ingredients:
- 1 burger bun
- 1 Beyond Meat patty
- 2 slices of tomato
- 1 pickle, sliced
- Lettuce
- 2 tbsp Rawesome original vegan cream cheese
Method:
- Slice pickles and tomatoes and set aside with lettuce.
- Grill Beyond Meat patty on medium-high heat for about 4 minutes on each side or until brown. While you’re waiting for the patty to cook, place burger buns in the toaster or oven and cook until golden brown (roughly 2-3 minutes, depending on the heat).
- Grab the bottom burger bun and start assembling by placing the lettuce, tomatoes, pickles and Beyond Meat patty on top of it. Grab the top half of the burger bun and smear original vegan cream cheese all over (however much you prefer; we roughly put around 1-2 big tbsp), and place burger bun on top of Beyond Meat patty.
- Enjoy your perfect burger!
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Burger Rawesome Beyond Meat
Temps de préparation : 5-7 minutes
Temps de cuisson : 10-12 minutes
Portions : 1
Ingrédients :
- 1 pain à hamburger
- 1 galette Beyond Meat
- 2 tranches de tomate
- 1 cornichon, tranché
- Laitue
- 2 c. à soupe de fromage à la crème original végane de Rawesome
Méthode :
- Tranchez le cornichon et la tomate et mettez de côté avec la laitue.
- Grillez la galette Beyond Meat à feu moyen-vif pendant environ 4 minutes de chaque côté ou jusqu'à ce qu'elle soit dorée. Pendant que vous attendez que la galette cuise, placez le pain à hamburger dans le grille-pain ou au four et faites cuire jusqu'à ce qu'il soit doré (environ 2-3 minutes, selon la chaleur).
- Prenez le bas du pain à hamburger et commencez à assembler le burger en plaçant la laitue, les tranches de tomate, les tranches de cornichon et la galette Beyond Meat. Prenez la moitié supérieure du pain et étalez le fromage à la crème végane original (une quantité que vous préférez; nous avons mis environ 1 à 2 c. à soupe) et placez le pain sur la galette.
- Dégustez votre burger parfait !
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