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Rawesome Mac & Cheese


Prep time: 8-10 minutes

Cooking time: 35-40 minutes

Serving: 6-7

 

Ingredients:

  • 350g of macaroni gluten free pasta
  • Gluten free breadcrumbs 
  • Fresh parsley to garnish


Sauce ingredients

  • 227 g of Rawesome original cream cheese 
  • 500 ml Belsoy cream (can sub with other plant-based cream.)
  • 1/2 cup of nutritional yeast 
  • 1/2 tsp of Dijon mustard
  • 2 tsp of garlic powder 
  • 1/2 tsp of black pepper 
  • 1/4 tsp of turmeric 
  • 1/2 tsp of smoked paprika 
  • 1/8 tsp of cayenne pepper
  • 1/2 tsp of salt

 

Method:

  1. Cook pasta according to the directions on the package. Do not overcook pasta, for it will be cooking again in the oven.
  2. While the pasta is cooking, add all sauce ingredients but rawesome cream cheese into a bowl and whisk until fully combined. With a saucepan, place over low-medium heat and add the sauce mixture. Cook for 5-7 minutes to help bring out the flavour. Be careful not to burn or over boil sauce. Add rawesome cream cheese and reduce the heat to low. Mix until fully combined.
  3. Once the pasta is cooked, strain and add to the sauce. Once the macaroni is coated in sauce, pour the pasta into a safe oven dish, and top with breadcrumbs. Cook in the oven for approximately 15-20 minutes at 380°C or until the crust is golden brown.
  4. Garnish with fresh parsley and serve!

 

                                                                                                                          

Temps de préparation: 8-10 minutes
Temps de cuisson: 35-40 minutes
Pour: 6-7

Ingrédients:

  • 350 g de pâtes sans gluten
  • Chapelure sans gluten
  • Persil frais pour garniture
Ingrédients pour la sauce:
  • 227 g de fromage à la crème original de Rawesome
  • 500 ml de crème à café à base de plantes - nous avons utilisé Belsoy dans cette recette
  • 1/2 tasse de levure alimentaire
  • 1/2 c. à thé de moutarde Dijon
  • 2 c. à thé de poudre d'ail
  • 1/2 c. à thé de poivre noir
  • 1/4 c. à thé de curcuma
  • 1/2 c. à thé de paprika fumé
  • 1/8 c. à thé de poivre de Cayenne
  • 1/2 c. à thé de sel

 

Méthode:

  1. Cuire les pâtes selon les instructions de cuisson inscrites sur l'emballage.
  2. Préparer la sauce en ajoutant dans une casserole tous les ingrédients, bien mélanger, faire chauffer à feu doux, ne pas laisser bouillir.
  3. Ajouter les pâtes et la sauce dans un grand plat en verre allant au four, bien mélanger et ajouter la champelure pardessus. Cuire au four environ 20 min à 380°C ou jusqu'à formation d'une croûte dorée.
  4. Garnir avec du persil frais, servir et déguster !

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