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Haricots verts au fromage


 

Rawesome Cheesy Green Beans

Prep time: 10 minutes

Cooking time: 35-40 minutes

Serves: 4

 

Ingredients:

  • 220 g fresh green beans
  • 1/3 cup Rawesome original cream cheese (or black pepper and garlic)
  • 1/2 lemon
  • 3 garlic cloves, chopped
  • 1 tbs vegetable oil
  • Black pepper (to taste)
  • Salt (to taste)
  • Bread crumbs (optional)

 

Method:

  1. Fill a pot with water and place on high heat. Cut off the ends of the beans, wash and place on the side. When the water is boiling, place green beans into the pot and reduce to a simmer. Cook for about 20 minutes, depending on the size of the beans. Preheat oven to 400°F and line a tray with parchment paper.
  2. Once the green beans are tender, drain and add to a saucepan with salt, garlic and oil on medium-high heat. Cook until garlic is sautéed (about 5 minutes) or until you can smell the aroma. Make sure you don’t overcook it.
  3. Add green beans and garlic to a baking tray and cover with Rawesome cream cheese. Place in oven and bake for 10-15 minutes. Take out and squeeze half a lemon over the top and garnish with black pepper and bread crumbs (optional).
  4. Serve and enjoy!

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Temps de préparation : 10 minutes

Temps de cuisson : 35-40 minutes

Portions : 4

 

Ingrédients :

 

  • 220 g de haricots verts frais
  • 1/3 tasse de fromage à la crème original de Rawesome (ou ail et poivre noir)
  • 1/2 citron
  • 3 gousses d'ail hachées
  • 1 c. à soupe d'huile végétale
  • Poivre noir (au goût)
  • Sel (au goût)
  • Chapelure (facultatif)

 

Méthode :

 

  1. Remplissez une casserole d'eau et placez-la sur feu vif. Coupez les extrémités des haricots, lavez-les et placez-les de côté. Lorsque l'eau bout, mettez les haricots verts dans la casserole et laisser mijoter. Cuisez environ 20 minutes dépendamment de la taille des haricots. Préchauffer le four à 400°F et tapisser une plaque de papier parchemin.
  2. Une fois que les haricots verts sont tendres, égouttez-les et ajoutez-les dans une casserole avec du sel, de l'ail et de l'huile à feu moyen-vif. Cuisez jusqu'à ce que l'ail soit bien sauté (environ 5 minutes) ou jusqu'à ce que vous puissiez sentir son arôme. Assurez-vous de ne pas trop le cuire.
  3. Ajouter les haricots verts et l'ail sur une plaque et recouvrez le tout de fromage à la crème de Rawesome. Mettez au four et cuisez de 10 à 15 minutes. Sortez et pressez un demi-citron sur le dessus. Garnissez de poivre noir et de chapelure (facultatif).
  4. Servez et dégustez !

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